Pár napra bezár az ételudvar a Centerben

Átalakítások a két új gyorsétterem nyitásához

Mint korábban már hírt adtunk róla , a Csaba Center ételudvar két új vendéglátóegységgel bővül: szeptember elején előbb a Burger King majd néhány héttel később a KFC nyitja meg kapuit.

Az új éttermek megnyitásának időpontjára a 2.emeleti ételudvar teljes felújításon, korszerűsítésen esik át. Az ételudvar alakja és mérete optikailag nem változik, de a fogyasztó tér bővül, és a kiszolgáló térben is jelentős átalakítások történnek. Felújítják a padlóburkolatokat, új burkolatot kapnak az oszlopok, új bútorokat (asztalokat, székeket) helyeznek ki.

A por- és zajszennyezéssel járó felújítási munkálatok augusztus 19-én, pénteken este 20.00 óra után kezdődnek, és előreláthatóan augusztus 22. hétfő reggelig tartanak. Tekintettel a munkálatok jellegére, ezen időszakban az ételudvar minden egysége zárva tart.

Augusztus 20-án, szombaton az üzletek zárva tartanak, csak a Center Mozi, a Fun City Bowling Club, és a Jankay Kávézó tart nyitva. Augusztus 21-én, vasárnap 10.00-18.00- ig az üzletek többsége nyitva tart, azonban zajjal és porral számolni kell a Csaba Centerbe látogatóknak.

Augusztus 22-én, hétfőn a megszokott nyitva tartási rend szerint 9.00-20.00 óráig minden üzlet és minden egység nyitva tart. Azt ezt követő néhány napban végzik azokat a munkálatokat – oszlopok burkolása, világításkorszerűsítés, bútorozás, stb. –, amelyek az ételudvar és az üzletek működése mellett megvalósíthatók. A munkálatok miatt a bevásárlóközpont vezetősége a vásárlók megértését és türelmét kéri, hogy rövid időn belül egy megújult, korszerű ételudvar fogadhassa a Csaba Center közönségét.

Megosztás:

Címke: , , ,