Pályázati felhívás fesztiválszínpad igénybevételére

2019. május 18. 17:14 | behir

A Békéscsaba Megyei Jogú Város Önkormányzata tulajdonában lévő fesztiválszínpadot pályázat benyújtásával bérleti díj-mentesen lehet igénybe venni a Békéscsaba közigazgatási területén megtartásra kerülő turisztikai, kulturális-, sport- és egyéb szabadidős rendezvények szervezéséhez, félévente összesen legfeljebb 20 rendezvénynapon.

A Közművelődési, Ifjúsági, Oktatási és Sportbizottság kedvező elbírálása esetén a használatba vétel során az igénylő a bérleti díj alól mentesül; a szállítás, felállítás, bontás költsége az igénybe vevőt terheli.

A pályázóknak a naptári év második felére vonatkozó, 2019. július 1. és december 31. közötti igényeket 2019. június 5-ig beérkezően kell a Polgármesteri Hivatal Oktatási, Közművelődési és Sport Osztályára írásban eljuttatni.

A színpadra vonatkozó igény az erre a célra rendszeresített pályázati űrlapon nyújtható be. Pályázati űrlap személyesen Békéscsaba Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatal Közművelődési csoportjánál igényelhető (5600 Békéscsaba, Szent István tér 7.), illetve letölthető a www.bekescsaba.hu honlap Hírek menüpontjának Pályázatok oldaláról.

További információ kérhető a 06-66/523-800/3543-as telefonszámon, illetve a csak@bekescsaba.hu e-mail címen.

 

 

További programok »

FEL