Összehangolt akcióban csaptak le a rendőrök a drogdílerekre

2018. június 29. 13:13 | behir

Elfogtak a rendőrök egy nőt és két férfit, akik a gyanú szerint Békés megyében kábítószerekkel és új pszichoaktív anyagokkal kereskedtek.

Békés megyében a rendőrség őrizetbe vett egy nőt és két férfit, mert a gyanú szerint tiltott, bódító hatású anyagokkal kereskedtek. Elfogásuk összehangolt rendőri akcióban történt. A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság Felderítő Osztálya, valamint az Orosházi Rendőrkapitányság és a Szarvasi Rendőrkapitányság rendőrei június 27-éről 28-ára virradó éjjel egy időben, több helyszínen intézkedtek, tartottak házkutatást. Az egyik férfit, a 42 éves gyomaendrődi, de az utóbbi időben Orosházán élő K. Zoltánt, Csongrád megyében, Székkutas külterületén érték tetten, amint egy hódmezővásárhelyi férfinak kábítószer gyanúját keltő anyagot adott. A másik férfit, a 31 éves gyomaendrődi F. Zsoltot és élettársát Gyomaendrődön fogták el. A gyanú szerint mindhárman 2018 tavaszától kereskedtek kábítószerekkel, új pszichoaktív anyagokkal. Békés megye több településén volt kapcsolatuk fogyasztókkal. A rendőrök az akció során több mint 1 millió forintot és valutát foglaltak le tőlük. A náluk tartott házkutatásokon tablettákat, növényi törmeléket, fehér port és kristályos anyagokat, valamint az ezek adagolásához, fogyasztásához használt eszközöket is találtak.

A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság Felderítő Osztálya K. Zoltánt, F. Zsoltot és az utóbbi férfi élettársát kábítószer-kereskedelem és új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntettek elkövetésével gyanúsítja.

 

 

Forrás: police.hu

További programok »

FEL