Őrizetbe vétel, elfogás és áramszünet – ez történt Békés megyében

Őrizetbe vétel Orosházán, elfogás Magyarbánhegyesen és áramszünet miatt a hiba elhárításáig folyamatos rendőri jelenlét Gádoroson.

Az Orosházi Rendőrkapitányság 2018. március 17-én őrizetbe vett egy orosházi férfit. A 22 éves N. Krisztián ellen a Gyulai Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja adott ki elfogatóparancsot, mert a rá jogerősen kiszabott közérdekű munka büntetését nem dolgozta le.

A Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság rendőrei 2018. március 17-én előállítottak egy férfit, aki a gyanú szerint öt nappal korábban, Magyarbánhegyesen lopott egy személygépkocsiból. Az autó egy ház udvarán állt és a tulajdonosa nem zárta be. A 34 éves magyarbánhegyesi férfi egy gázpalackot, egy hegesztőtrafót és egy rádiós magnót vett ki belőle. Az utóbbi kettőt a rendőrök megtalálták a házában, lefoglalták és visszaadják a tulajdonosnak.

Kidőlt fa szakított le egy elektromos vezetéket 2018. március 17-én, 20 óra körül Gádoroson, a Tavasz utca és a Szőlő utca kereszteződésében. A településen emiatt a közterületeken és a háztartásokban sem volt áram. Az áramszolgáltató munkatársai a hibát elhárították, 21 óra után néhány perccel három utca kivételével mindenhol volt áram. Éjfél után pár perccel pedig a fennmaradó három utcában is helyreállt a szolgáltatás. A településen, az áramszünet idején folyamatos volt a rendőri jelenlét.

Forrás: police.hu

Megosztás:

Címke: , , ,