Óriás tortával, nyereményekkel és sztár fellépőkkel ünnepel a Csaba Center

2016. november 17. 11:10 | Horváth Szabolcs

Sztárvendégek, nyeremények és óriástorta, hétvégén 15-ik születésnapját ünnepli a Csaba Center. A belvárosi bevásárlóközpont az eltelt évek alatt a város egyik fő találkozópontja lett, koncentrálta a kereskedelmi kínálatot és folyamatosan bővül az elérhető szolgáltatások köre

November 19-én, szombaton ebből az alkalomból egész napos programmal, sztárvendégekkel és óriástortával várjuk a velünk ünnepelni vágyókat.

9.00 órától nem csak a színpadon, hanem az egész Csaba Center területén folyamatos programokkal, attrakciókkal várjuk a velünk ünneplőket. A délelőtt és a kora délután főként a gyerekeké.

15.00 óráig ingyenes Bábika játszóházzal, arcfestéssel, csillámtetoválással, ugrálóvárral, lufihajtogatással – Jimmy bohóccal kedveskedünk a legkisebbeknek.

A felnőtteket bűvészekkel varázsoljuk el: 9.00-15.00 óráig a folyosókon Szarvas Géza artista, Molnár Imre és Grünwald Norbert bűvész fogadja majd és avatja be egy elvarázsolt világba a Csaba Centerben járva-kelve.

Ezen programok mellett természetesen a színpadon is egész nap változatos műsorokkal szórakoztatjuk az érdeklődőket.

 

Részletes színpadi programok

 

9.00 Warlock Magic Show – Herbály András bűvész, illuzionista műsora

9.30 Lauri Promotion fitness bemutatója

10.00 Palmetta Zenekar gyermekműsora

11.30 Kazinczy Iskola tánccsoportjának bemutatója

12.30 Tengeri Attila "Játsszunk együtt dobolósat!" zenés interaktív családi műsora

13.30 Acid Jazz Alapfokú Művészeti Iskola táncbemutatója

14.00 Szilágyi Attila gitárműsora

15.00 Over 3 Zenekar koncertje

15.45 Nyereményakció sorsolás

16.00 Sztárvendég: Oláh Gergő

16.30 FitDance Center Tánciskola táncbemutatója

16.45 Nyereményakció sorsolás

17.00 Sztárvendég: Janicsák Veca

17.30 Mezőberényi Mazsorett Együttes bemutatója

17.45 Nyereményakció sorsolás

18.00 2016 szeletes óriástorta

18.00 tortaosztás közben a színpadon: Gyaraki Lívia és Berki Csaba zenés műsora

18.45 Nyereményakció sorsolás

19.00 Sztárvendég: Muri Enikő

19.45 Nyereményakció sorsolás

20.00 Sztárvendég: Bikini élő koncerttel.

 

A Bikini Együttesre azért esett a választásunk, mert 5 évvel ezelőtt, napra pontosan november 19-én ünnepeltük a 10 éves születésnapunkat és akkor is a Bikini élő koncertje zárta az estét. Így a dátum adta az ötletet, hogy ismét őket kell hívnunk.

 

A születésnap házigazdája, műsorvezetője: Berki Krisztián lesz, aki második alkalommal fogadta el a meghívásunkat a tavalyi, őszi divatnapok után!

 

Az idei óriástorta a megszokottaknak megfelelően természetesen Balogh László mestercukrász remekműve lesz, mogyorós csoki ízesítéssel.

 

Születésnapi nyereményakció

 

Ahogy azt már ilyenkor megszokhatták tőlünk, nem engedjük haza üres kézzel a vásárlóinkat!

November 14-19. között egy nyereményakcióval várjuk a hozzánk érkezőket.

Aki legalább 5.000 Ft feletti értékben, egyösszegben vásárol az üzletekben, azok a blokk bemutatása ellenében kapnak egy sorsjegyet az Információs Pultnál.

A sorsjegyet hiánytalanul kitöltve, nincs is más dolguk, mint bedobni a gyűjtőládába, eljönni a születésnapra és várni a sorsolást!

November 19-én, szombaton 15.00 órától 20.00 óráig minden órában 150.000 Ft értékű Csaba Center Vásárlási Utalvány talál gazdára az alábbiak szerint:

Fődíj minden órában: 1 db 15*5.000 Ft értékű Csaba Center Vásárlási utalvány csomag.

További nyeremények minden órában: 5 db 1*15.000 Ft értékű Csaba Center Vásárlási utalvány csomag.

 

Az ünnephez ünnepi dekoráció is dukál.

A 15. születésnapon izzanak fel a karácsonyi dekoráció fényei, amelyek még teljesebbé teszik a Csaba Center legfontosabb ünnepnapját.

 

Novemberi 20%-os hétfő

Az Adventi időszakot megelőzve, érdemes az utolsó kedvezményes vásárlás lehetőségét kihasználni, hiszen november 21-én, hétfőn kerül sor az idei utolsó 20%-os hétfőre. Ezen a napon a Csaba Center bizonyos üzletei 20%-os kedvezményekkel várják a vásárlókat.

Ehhez nem kell mást tenni, mint a www.csabacenter.hu weboldalról vagy a www.facebook.com/csabacenter oldalról a kuponokat letölteni, kivágni, és máris felhasználni. Ha valaki nem tudná kinyomtatni, azok számára az Információs Pultban tudunk ilyen kuponfüzetet adni.

 

Adventi hétvégék

Ne feledjék: november 27-én, jövő hét vasárnap, Advent első vasárnapja lesz.

A karácsonyi vásárlás közben, a gyerekeket kézműves foglalkozásokkal, tematikus ünnepi játszóházakkal várjuk, hogy a „Jézuskák” zavartalanul vásárolhassanak. Ehhez az üzletek az Adventi vasárnapokon hosszított nyitva tartással segítenek.

 

 

 

FEL