Önkormányzati bérlakásokra lehet pályázni Békéscsabán

2023. november 17. 07:22 | behir

Pályázati felhívás Békéscsaba Megyei Jogú Város Önkormányzata tulajdonában álló bérlakásokban történő elhelyezésre.

1. Békéscsaba Megyei Jogú Város Önkormányzata pályázatot hirdet a tulajdonában lévő alábbi, szociális alapon bérelhető bérlakásokban történő elhelyezésre.

  Franklin u. 209. (1,5+0,5 szobás, összkomfortos 59 m²; bérleti díja: 21 240 Ft/hó) 

  Franklin u. 265. (1,5 szobás, összkomfortos 48 m²; bérleti díja: 17 280 Ft/hó) 

 A pályázaton való részvétel részletes feltételeit a pályázati adatlap mellékletében szereplő tájékoztató tartalmazza.

 

2. Békéscsaba Megyei Jogú Város Önkormányzata pályázatot hirdet a tulajdonában lévő alábbi szolgálati bérlakásban történő elhelyezésre.

  Berzsenyi u. 7. IV. em. 15. (2 szobás, összkomfortos 60 m²; bérleti díja: 29 040 Ft/hó)

Az önkormányzati tulajdonú szolgálati lakások a békéscsabai székhelyű vagy telephelyű közfeladatot ellátó intézményeknél, szervezeteknél munkavégzésre irányuló jogviszonyban állók részére és a békéscsabai székhelyű vagy telephelyű sportszervezet és annak leigazolt sportolója részére adhatók bérbe.

A lakóegység bérbeadása nem szociális rászorultság alapján történik.

A pályázaton való részvétel részletes feltételeit a pályázati adatlap mellékletében szereplő tájékoztató tartalmazza.

 

3. Békéscsaba Megyei Jogú Város Önkormányzata pályázatot hirdet a tulajdonában lévő alábbi piaci alapon  bérelhető bérlakásban történő elhelyezésre.

  Irányi u. 4-6. A.  I. em. 9. (2 szobás, összkomfortos 57 m²; bérleti díja: 74 100 Ft/hó).

Az önkormányzat piaci alapú bérleményeire eredményesen az pályázhat: akinek a nettó együttes jövedelme legalább ötszöröse a fizetendő lakbér összegének; aki megfizeti a bérleti szerződés megkötése előtt a meghatározott összegű óvadékot (222 300 Ft).

A lakóegység bérbeadása nem szociális rászorultság alapján történik. A pályázaton való részvétel részletes feltételeit a pályázati adatlap mellékletében szereplő tájékoztató tartalmazza.

 

4. Békéscsaba Megyei Jogú Város Önkormányzata pályázatot hirdet a tulajdonában lévő alábbi költségelvű bérlakásokban történő elhelyezésre.

  Irányi u. 4-6. B. I. em. 1. (1 szobás, összkomfortos 35 m²; bérleti díja: 35 000 Ft/hó),

  Irányi u. 4-6. C. III. em. 18. (1 szobás, összkomfortos 33 m²; bérleti díja: 33 000 Ft/hó).

Az önkormányzat költségelvű bérleményeire eredményesen az pályázhat (egyéb feltételek mellett): akinek a nettó együttes jövedelme legalább ötszöröse a fizetendő lakbér összegének; aki min. havi 10 000 Ft lakás-előtakarékossági szerződést köt; aki megfizeti a bérleti szerződés megkötése előtt a meghatározott összegű óvadékot (150 000 Ft).

A lakóegység bérbeadása nem szociális rászorultság alapján történik. A pályázaton való részvétel részletes feltételeit a pályázati adatlap mellékletében szereplő tájékoztató tartalmazza.

 

5. Békéscsaba Megyei Jogú Város Önkormányzat pályázatot hirdet a tulajdonában lévő alábbi költségelvű bérlakásban történő elhelyezésre:

 Békéscsaba, Erzsébet lakópark 19. (2 szobás, összkomfortos 60 m²; bérleti díja: 60 000 Ft/hó).

Az önkormányzat költségelvű bérleményeire eredményesen az pályázhat (egyéb feltételek mellett): akinek a nettó együttes jövedelme legalább ötszöröse a fizetendő lakbér összegének;  aki min. havi 10 000 Ft lakás-előtakarékossági szerződést köt; aki megfizeti a bérleti szerződés megkötése előtt a meghatározott összegű óvadékot (150 000 Ft)

A lakóegység bérbeadása nem szociális rászorultság alapján történik. A pályázaton való részvétel részletes feltételeit a pályázati adatlap mellékletében szereplő tájékoztató tartalmazza.

A pályázat benyújtására személyesen, elektronikusan vagy postai úton van lehetőség. A pályázat polgármesteri hivatalba történő beérkezésének határideje: 2023. november 24., péntek 12.00 óra. A határidőn túl beérkezett pályázat érvénytelen.

A pályázat benyújtásának postai címe: Békéscsaba Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala Szociálpolitikai Osztály, 5600 Békéscsaba, Szabadság tér 11-17.

A pályázat benyújtásának elektronikus címe: szocialis@bekescsaba.hu

A pályázat benyújtásához szükséges pályázati adatlap és tájékozató a polgármesteri hivatal szociálpolitikai osztályán igényelhető és letölthető a bekescsaba.hu weblapról a pályázati hírek menüpontban.

A pályázatokról döntés a legközelebbi döntéshozatali eljárásban történik.

Bővebb felvilágosítás a polgármesteri hivatal szociálpolitikai osztályán kérhető. Telefonszám: 66/886-506, 66/886-502.

További programok »

Önkormányzati hírek

Közel háromezer főt érintett a foglalkoztatást segítő vármegyei projekt

Pénteken délelőtt Békéscsabán, a Munkácsy Mihály Múzeumban rendezték meg a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program „Foglalkoztatási paktum Békés megyében” elnevezésű projekt záró rendezvényét. A Békés Vármegyei Önkormányzat és a Békés Vármegyei Kormányhivatal együttműködésében megvalósuló pályázat a hátrányos helyzetű munkavállalók munkaerőpiaci integrációját tűzte ki célul. A projekt 2016 és 2023 között 3,8 milliárd forintból valósult meg.
2023. november 17. 15:24
FEL