Október végén oldhatják fel a hídzárat a gyomai Hármas-Körös-hídnál

2018. szeptember 17. 14:25 | behir

A jelenlegi tervek alapján hidat érintő forgalmi elterelést a kivitelezők október 25-én, csütörtökön oldhatják fel, ezt követően a beruházás végéig félpályán, jelzőlámpás forgalomirányítás mellett haladhat majd a forgalom.

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. közleménye emlékeztet: a teljes hídzár július 16-án lépett életbe, azóta a személygépjárművek, a maximum 7,5 tonna össztömegű járművek, a menetrend szerinti szóló autóbuszok, a katasztrófavédelem, a mentők és a rendőrség járművei a terelőútként kijelölt, úgynevezett „Olajosok útján” közlekedhetnek, míg a gyalogosok és a kerékpárosok – biciklijüket áttolva – a kijelölt helyeken haladhatnak.

 

A 7.TV Híradója  megmutatta, hogyan indult az építkezés:

 

 

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. arra kéri a közlekedőket, hogy még indulás előtt tájékozódjanak a korlátozáshoz, munkavégzéshez kapcsolódó aktuális forgalmi helyzetről, lehetséges kerülőútvonalakról a társaság Útinform szolgálatánál (+36-1-336-2400), illetve a utinform.hu weboldalon, de érdemes navigációs, közösségi autós alkalmazást is használniuk, hogy az optimális útvonalukat megtervezhessék.

 

További programok »

FEL