Nem történt baleset szerdán, de két másik ügyben intézkedtek a megyei rendőrök

2022. július 28. 11:05 | behir.hu

Nagykamaráson bűncselekmény miatt, Gyulán körözés alapján történt rendőri intézkedés.

A Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság büntetőeljárást indított egy férfi ellen, mert segédmotor-kerékpárral közlekedett annak ellenére, hogy korábban a Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság szeptember 7-éig eltiltotta a járművezetéstől. A rendőrök 2022. július 27-én 12 óra körül igazoltatták Nagykamaráson, a Táncsics utcában. Miután előállították járművezetés eltiltás hatálya alatt bűncselekmény miatt eljárás indult ellene – számolt be róla a police.hu.

A Gyulai Rendőrkapitányság rendőrjárőrei július 27-én Gyulán elfogtak egy vésztői férfit, akinek a Szeghalmi Rendőrkapitányság rendelte el a körözését. A 43 éves férfi nem fizette be a rá korábban kiszabott bírságot, amit a Gyulai Járásbíróság átváltoztatott elzárásra. Ezért őt a rendőrök a Csongrád-Csanád Megyei Büntetés-végrehajtási Intézetbe vitték.

További programok »

Kék hírek

Terhes élettársát verte meg a nyílt utcán a gyulai férfi

Garázdaság vétsége és könnyű testi sértés vétsége miatt emelt vádat a Gyulai Járási Ügyészség és vádiratában elzárás büntetés kiszabására tett indítványt egy 37 éves büntetett előéletű gyulai férfival szemben, aki a terhes élettársát bántalmazta. 
2023. március 20. 17:15
FEL