Nem telt balesetmentesen a hét utolsó napja

2018. április 30. 09:49 | behir

A 46-os számú főúton, Mezőberény külterületén, április 29-én, 4 óra 30 perckor egy személyautó vezetője egy kanyarban áttért a menetiránya szerinti baloldalra és összeütközött a neki szemből érkező személyautóval. A balesetben mindkét gépkocsi vezetője megsérült, egyikük súlyosan. Felmerült a gyanúja annak, hogy az előbbi jármű vezetője ittas volt – számolt be róla a police.hu.

Eleken, az Ottlakai út és a Lőkösházi út kereszteződésében, április 29-én, 14 óra 30 perc körül egy elektromos kerékpárral közlekedő nő a jelzőtábla utasítása ellenére nem adott elsőbbséget a neki jobbról érkező személyautónak és összeütköztek. A balesetben a nő megsérült, sérülése nem súlyos.

A Sarkadi Rendőrkapitányság rendőrei 2018. április 29-én elfogtak egy szakonyi nőt, aki ellen a Szombathelyi Járásbíróság adott ki elfogatóparancsot kiskorú veszélyeztetése miatt. A nőt a rendőrök előállították a Sarkadi Rendőrkapitányságra és őrizetbe vették.

 

További programok »

Kék hírek

Nem sikerült elhúzni

Egy autót húzott maga után egy férfi Sarkadon. Észrevette ezt egy szolgálaton kívüli rendőr, aki a gyanús esetről azonnal értesítette a kollégáit. A rendőrjárőrök az ellenőrzéskor megállapították, hogy a forgalomból kivont járművet egy lakatlan ház udvaráról lopták el.
2022. január 28. 18:46
FEL