Nem szolgálták ki, ezért önállósította magát a kevermesi, erőszakoskodó férfi

2019. január 23. 15:09 | behir

Több dolgot ellopott egy vendég egy bisztróból, Kevermesen. Amikor a pultos nő megpróbálta visszavenni tőle a fizetés nélkül elvitt árukat, a férfi többször meglökte őt. A rendőrség az ügy vizsgálatát befejezte.

Erőszakosan viselkedett a pultos nővel egy vendég 2018. október 29-én Kevermesen, egy bisztróban. A férfi 18 óra 30 perc körül ment be a vendéglátóhelyre, ahol sört és tömény szeszes italt kért – írja a police.hu. A pultos nő közölte vele, hogy nem szolgálja ki, mert ittas. Erre a férfi odament a hűtőhöz és kivett egy üveg sört, amit felbontott, majd elkezdte inni. Közben a pulton lévő áruk közül többet a kabátja alá rejtett és kiment az utcára.

A lopott konzerveket a kerékpárja kormányán lévő szatyorba akarta bepakolni, de néhányat elejtett. A nő megpróbálta felszedni azokat, a férfi azonban többször meglökte őt, így nekiesett a bisztró falának és könnyebben megsérült. A férfit a rendőrök még aznap este elfogták és a Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vette. Jelenleg letartóztatásban van. A rendőrség a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az ügy iratait 2019. január 23-án átadta az ügyészségnek. 

További programok »

FEL