Nem mind arany, ami férfi - A kapcsolatépítés a középpontban az Irodalmi esten

2021. augusztus 3. 13:40 | Csiffáry Zsuzsanna

Hétfőn este Majernyik Szimonetta, a Nem mind arany ami férfi című könyvéből olvastak fel az előadók a Békéscsabai Irodalmi Esten. A kulturális program a Városháza dísztermében lesz látható legközelebb.

Ezen a nyáron az utolsó szabadtéri Irodalmi esten vehettek részt a nézők a Csabagyöngye stégen hétfőn. Az előadók a Nem mind arany, ami férfi című könyvből olvastak fel. A könyv alkotója első kötetét mutatja be a közönség előtt.

Majernyik Szimonetta könyvéből Réger Wandával olvasunk fel részleteket. Szerintem ez egy igazán fiatalos, vagány és belevaló könyv lett. Megfogott a témája, várom már, hogy felolvashassam – fogalmazott még az esemény előtt Kiss Viktória színész. 

A szerző könyvében az internetes ismerkedésről szól tréfás oldalról bemutatva azt. Az esten Réger Wanda, Kiss Viktória előadók mellett Gulyás Réka Tímea zeneiskolai növendék és Kabai Gábor produkciója színesítette a kulturális estet.

– Boldog vagyok, hogy ilyen sokan jöttek és jönnek folyamatosan. Bizakodom, hogy megdöntjük a néző csúcsot, ami 222 fő –  nyilatkozta az est főszervezője és rendezője Frankó Attila.

A következő Irodalmi est már a Városháza dísztermében lesz látható.  

Galéria

További programok »

FEL