Nem csak árulta, fogyasztotta is a drogot - videóval

2017. április 13. 10:27 | Varga Diána

Egy 18 éves fiatalembert tartóztattak le, aki többeknek kisebb adagokban növényi törmeléket adott el Mezőkovácsházán. Az anyagot ő is használta.

 

A cikkhez kapcsolódó videó:

 

Növényi törmeléket adott pénzért ismerőseinek egy fiatal férfi Mezőkovácsházán. A 18 éves K. B.-t 2017. április 11-én fogták el a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság Közterületi Támogató Alosztályának rendőrei és a Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság nyomozói. A lakásán házkutatást tartottak és a gyanú szerint új pszichoaktív anyagnak minősülő szárított növényi őrleményt, illetve az adagoláshoz szükséges eszközöket foglaltak le. A fiatal férfi beismerte, hogy először csak saját fogyasztásra vásárolt anyagot, majd 2017 januárjától többeknek rendszeresen adott el kisebb adagokat úgy, hogy abból haszna legyen. A nyomozás eddigi adatai szerint három csanádapácai ismerőse, akik közül az egyik fiatal még nincs 18 éves, és egy medgyesegyházi férfi is vásárolt tőle.

A Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság a 18 éves mezőkovácsházi K. B.-t új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett elkövetésével gyanúsítja és bűnügyi őrizetbe vette. A lefoglalt növényi törmelék hatóanyag tartalmát a rendőrség szakértővel vizsgáltatja meg.

Forrás: police.hu

További programok »

FEL