Nem aludt a bűn a hétvégén Békésben sem

2023. szeptember 5. 11:01 | behir.hu

Körözött férfi elfogása Békéscsabán, lopás Orosházán, magánlaksértés gyanúja Körösújfaluban és garázdaság Békéscsabán.

A Békéscsabai Rendőrkapitányság rendőrei 2023. szeptember 1-jén 16 óra körül elfogtak egy férfit, aki ellen hulladékgazdálkodás rendjének megsértése miatt adtak ki körözést. A férfit előállították a rendőrkapitányságra és gyanúsítottként kihallgatták.

Lopásról érkezett bejelentés a rendőrségre 2023. szeptember 2-án 15 óra 20 perckor. Egy orosházi nő tett bejelentést arról, hogy valaki betört a házába és onnan mobiltelefonokat és készpénzt vitt el. A rendőrök a helyszíni adatgyűjtés után nem sokkal előállították a bűncselekmény feltételezett elkövetőjét, akit gyanúsítottként ki is hallgattak. Ellene lopás bűntett elkövetésének gyanúja miatt indult eljárás.

Körösújfaluban, 2023. szeptember 3-án éjjel 1 óra körül, egy nő, aki feltehetően ittas volt, megjelent egyik férfi ismerőse házánál. Bement az udvarra, majd dörömbölni kezdett a bejárati ajtón azért, hogy a férfi menjen ki hozzá. A ház tulajdonosa ki is ment és felszólított a nőt, hogy menjen el onnan. A hívatlan látogató ekkor egy seprűvel betörte az ajtó üvegét, majd benyúlt és belülről kinyitott az ajtót. A férfi ekkor kitessékelte az udvarra, erre a nő ököllel ütlegelni kezdte. Egy idő után a nő önként elment, de kifelé menet még megrongálta a kaput. A bejelentés után a Szeghalmi Rendőrkapitányság rendőrei előállították a nőt és magánlaksértés bűntett elkövetésének gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki. 

Az egyik békéscsabai gyorsétterem alkalmazottja tett bejelentést a rendőrségre 2023. szeptember 4-én 2 óra körül arról, hogy egy feltehetően ittas férfi kiabál és fenyegetőzik náluk. A férfit ittassága miatt nem akarták kiszolgálni, ezért széttörte a nála lévő alkoholos üveget és a pult ablakát is többször megütötte. A rendőrök előállították a rendőrkapitányságra és garázdaság vétség gyanúja miatt büntetőeljárást indítottak ellene.

Forrás: police.hu
 
 

További programok »

FEL