Négyszer ment vissza a tolvaj

2016. április 5. 08:44 | Fekete Kata

Visszatérő tolvajt kapcsolt le a Békési Rendőrkapitányság április 4-én és vettbűnügyi őrizetbe vett egy békési fiatalembert. A 19 éves F. K. Békésen, a Malomasszonykert utcában egy ház udvaráról négy alkalommal lopott, összesen négy tyúkot, két pulykát és húsz napos kacsát tulajdonított el. A nyomozás jelenlegi adatai alapján a fiatal férfi más, hasonló vagyon elleni bűncselekmények elkövetésével is gyanúsítható. A Békési Rendőrkapitányság F. K. ellen lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást.

Békés megyében  április 4-én négy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre. Békéscsaba külterületén 8 óra 45 perckor személygépkocsi és egy segédmotoros-kerékpárral közlekedő férfi ütközött össze. A motor vezetője súlyosan megsérült. Eleken, a Gyulai úton 10 óra 30 perckor egy kerékpáros hátulról nekiütközött egy másik biciklisnek, az utóbbi kerékpáron gyermekülésben ülő kislány az elsődleges információk alapján 8 napon belül gyógyuló sérülést szenvedett. Dévaványán, a Kert utcában 11 óra 15 perckor elesett és könnyebben megsérült egy kerékpáros férfi. Mezőkovácsházán, az Árpád utca és a József Attila utca kereszteződésében 14 óra 45 perckor egy motorkerékpárral közlekedő nő fékezett, megcsúszott, elesett és 8 napon túl gyógyuló csonttörést szenvedett. A balesetek körülményeit az illetékes rendőrkapitányságok vizsgálják.

A Békéscsabai Rendőrkapitányság  április 4-én lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt bűnügyi őrizetbe vett egy békéscsabai férfit. A 18 éves Sz. K. március 12-én 22 óra 45 perc és 2016. március 13-án 9 óra között egy békéscsabai társasház lépcsőházából eltulajdonított egy segédmotoros kerékpárt.

Forrás: Police.hu

FEL