Ne nyúlj ahhoz, ami nem a tiéd!

2017. szeptember 22. 16:09 | Knyihár Mihály

Üléseket, kerekeket, kormányt, kosarat lopott le kerékpárokról két fiatal Gyula belvárosában. Az egyik bicikli vázát bedobták az Élővíz-csatornába.

A Gyulai Rendőrkapitányság eljárást indított két gyulai fiatal ellen, akik 2017. szeptember 15-éről 16-ára virradó éjjel több kerékpárt szétszereltek Gyula belvárosában. A 18 éves gyulai M. Zoltán 16 éves társával kerekeket, üléseket, kormányt és kosarat vitt el utcai tárolókban hagyott biciklikről. Az egyik kerékpárt, miután mindent leszereltek róla, bedobták az Élővíz-csatornába. Egy járókelő figyelt fel a vázra, amit a rendőrök az önkormányzat egyik munkatársával emeltek ki a vízből. Az ellopott kerékpár tartozékok nagy részét a rendőrség lefoglalta.

Akik a lopásról bejelentést tettek a rendőrségen, értesítést kaptak arról, hogy a Gyulai Rendőrkapitányságon mikor vehetik át kerékpárjuk tartozékát. Öt ülés és egy kerék tulajdonosát keresi a rendőrség, ezekről a dolgokról hétköznapokon, munkaidőben a 66/ 361-644-es telefonszámon, vagy személyesen (Gyula, Béke sugárút 51.) lehet tájékoztatást kérni.

 

Forrás: police.hu

További programok »

Kék hírek

Horrorkaravánt fogtak az M44-esen

A különféle túlterhelt és furcsán összerakott utánfutós szerelvények a magyarországi autópályák és autóutak jelenségei. Békés megyében nemrég adták át az M44 Kondoros-Tiszakürt közötti szakaszát, így csak idő kérdése volt, hogy mikor jelenik meg az első veszélyes autószállító szerelvény.
2019. december 6. 14:18
FEL