Nagy fogása volt a békési rendőröknek!

2024. június 18. 06:30 | behir.hu

Csapatban második, egyéniben pedig első helyezést értek el a Békés vármegyei rendőrök a XXI. Országos Rendőr és XV. Rendészeti Meghívásos Horgászversenyen.

A Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság rendezte meg idén a közel 20 éves múltra visszatekintő Országos Rendőr és Rendészeti Meghívásos Horgászversenyt – számolt be róla a police.hu. A megmérettetésre június 14-én került sor Bátonyterenyén, a Maconkai víztározón. A versenyre háromfős csapatok jelentkezhettek, amelyek külön-külön szektorokban, két különböző tavon mérték össze tudásukat. Az érdeklődés igen nagy volt, hiszen 39 csapat 117 versenyzője nevezett a felhívásra. A Békés Vármegyei Rendőr-főkapitányságot Frankó Gábor r. alezredes (Békés VMRFK), Megyeri Norbert r. százados (Békés VMRFK) és Medve István r. zászlós (Gyula Rk.) képviselte. A csapat már szerdán este elutazott Bátonyterenyére, ahol csütörtökön a víztározó legismertebb taván, az 1. számú gáti nemzetközi versenypályán gyakoroltak. Mivel már ezen a napon több szép halat fogtak, hamar körvonalazódott bennük, hogy milyen taktikával induljanak neki a versenynapnak. Az említett versenypálya méltán híres hatalmasra nőtt halairól, amiből jópárat sikerült kollégáinknak kifogniuk és egy gyors mérlegelés, és néhány fotó idejére „letartóztatniuk”.

A szervezők a kifogott halak mérete, súlya alapján díjazták a csapat és az egyéni eredményeket is. A mérlegeléskor a csapat tagjai már sejtették, hogy jól sikerült számukra a verseny. Eredményhirdetéskor aztán kiderült, hogy az előkelő második helyen végeztek, ami hatalmas öröm volt számunkra. Az egyéni eredmények is tartogattak meglepetést, hisz Megyeri Norbert egyéniben megnyerte a versenyt, valamint a versenyen megfogott legnagyobb hal díját is megszerezte.

 

Galéria

További programok »

FEL