Mondj egy mesét! – A Békéscsabai Napsugár Bábszínház és a 7.TV együttműködése

2020. április 15. 13:11 | behir

Az országos ismertségnek és népszerűségnek örvendő Békéscsabai Napsugár Bábszínház és a Békéscsabai Médiacentrum együttműködése részeként csütörtök délutántól a bábszínház színészeinek tolmácsolásában minden nap 16.00 óra után meseblokkot láthatnak a legkisebbek a Békéscsabán és a régióban egyaránt fogható 7.TV csatornán.

A Békéscsabai Médiacentrum fontosnak tartja, hogy a koronavírus-járvány idején minél inkább elősegítse a lakosság hiteles, gyors és pontos tájékoztatását, illetve az otthon töltött idő tartalmas eltöltését. A veszélyhelyzet kihirdetése után a médiacentrum televíziós csatornája, a 7.TV megnövelt adásidővel szolgálja a békéscsabai, a Békés megyei és a régió lakosságát. A kialakult helyzetre való tekintettel több, korábban sugárzott – elsősorban saját vagy helyi kötődésű alkotók által készített – adást tűztek újra műsorra. Továbbá új műsorstruktúrát alakítottak ki, melyben fontos szerepet kaptak az egyházak. Vasárnaponként Támasz című műsorukban evangélikus és református istentiszteleteket és katolikus misét láthatnak a nézők a békéscsabai felekezetek tolmácsolásában.

Az új műsorstruktúra részét képezi a Békéscsabai Napsugár Bábszínház és a Békéscsabai Médiacentrum együttműködése részeként elkészült Mondj egy mesét! című sorozat, mely április 16-ától, minden nap 16.00 óra után lesz látható a 7.TV-n. A bábszínház színművészei Lenkefi Zoltán igazgató közreműködésével, irányításával naponta egy-egy meseblokkot készítenek a 7.TV legkisebb nézőinek.

Hasznos időtöltést kívánnak a Békéscsabai Napsugár Bábszínház és a Békéscsabai Médiacentrum munkatársai!

További programok »

FEL