Minden a nagy napról fog szólni a Csaba Centerben

2017. január 12. 16:04 | Horváth Szabolcs

Péntektől egészen vasárnap estig várja a nagy napot tervezőket, az ifjú párokat, az örömapákat, örömanyákat a Csaba Center Esküvő Kiállítása. A mostanra esküvőiparrá fejlődött szolgáltatást profi szinten űzi az az ötven 50 kiállító, aki mindent megtesz azért, hogy a várva várt nap felejthetetlenné váljon, nem csak a leendő férj és feleség, hanem az egész rokonság, baráti kör számára. A menyasszonyi ruháktól kezdve a zenekarokon át mindent megtalálhatnak egy helyen, a bevásárlóközpont aulájában.

Egy tökéletes esküvőhöz hozzátartoznak az ízléses és jól koreografált tánclépések, a nyitótánc. Tavaly a GM Tánciskola fiatal tehetségei mutatkoztak be a kiállításon, akik idén is ott lesznek a három napos rendezvényen. Az ifjú pár akár náluk is elsajátíthatja az esküvői lakodalmi, akár egyedileg koreografált táncokat. A hölgyek gyerekkori álma az esküvői ruhaköltemények széles repertoárja szintén megtalálható a kiállításon. Sőt minden ami kell egy gyönyörű esküvőhöz.

Hrabovszki György a Csaba Center igazgatója azt mondja, az aki saját maga akarja megszervezni az esküvőjét, nem várt terhet vesz a nyakába, ami sokszor még egy tapasztalt rendezvényszervezőnek is fél évét veheti el.

- Hogyha időeben tud tájékozódni, fel tudja deríteni a fotósokat, videósokat, dekoratőröket, menyasszonyi ruhakölcsönzőt, rendezvényszerezőt és az ezzel az iparággal kapcsolatosan létrejövő teljes szolgáltatási spektrumot, akkor el tudja dönteni, hogy ezt ő egyedül fel tudja vállalni vagy segítséget kell, hogy kérjen benne- nyilatkozta Hrabovszki György.

A segítség pedig a bevásárló központ aulájában várja majd az érdeklődőket 50 a szakmájában legprofibb kiállító képében. Ők többféle stílust, árat és trendet ajánlanak. A színpadi programok nagy részét a zenekarok bemutatkozása teszi majd ki, akik nélkül -a szervezők szerint- már nincs lakodalom és esküvő.

- Ami ugye nagyon fontos még, hogy a hölgyeknek a násznépnek a vőlegényeknek, a menyasszonyoknak,a frizurája a sminkje is megfelelő legyen. Nos ebből is nyerhetünk egy kis ízelítőt a kiállítás programjai között. Hiszen lesz fodrász, smink bemutató, illetve olyan esküvői frizura ajánló ami kifejezetten az aktuális frizura trendeket mutatja majd be- mondta Kocsis- Sajti Anikó a Csaba Center marketingvezetője. 

A szervezők pedig még egy facebookos játékot is elindítottak a center profilján, amire leendő férjek és feleségek jelentkezését várják. A bevásárló központ péntektől egészen vasárnapig várj az érdeklődőket, azokat akik a nagy napot tervezgetik. 

FEL