Milliókat spórolhatnak a lakásvásárlók egy ingyenes újítással

Ingyenes magyar újítás teszi könnyebbé a lakásvásárlók életét: egy kattintással hozzáadható az internetböngészőhöz az ingatlanpiac Google-keresője.

Aki lakást, házat vásárolna, annak többé nem kell szisztematikusan átnéznie az összes hirdetési portált. Ha az egyiken talál egy szimpatikus ingatlant, az Árminimum rögtön megmutatja az ahhoz tartozó legalacsonyabb árat, és egy helyre összegyűjti az ingatlanról készült fotókat. Így a vásárlók nem csak időt, de az adott házra, lakásra vonatkozó legjobb ajánlatot megtalálva akár több millió forintot is megtakaríthatnak.

Egy apró házat jelölő ikon segítségével a lehető legjobb áron találhatjuk meg leendő otthonunkat, vagy a céljainknak megfelelő üzlethelyiséget. A bővítmény egy kattintással telepíthető, a Google Chrome vagy Mozilla Firefox böngészőbe, az arminimum.hu oldalról. Ezután, ha bármikor ingatlanhirdetésre kattintunk, a bővítmény automatikusan működésbe lép és kijelzi, hogy az választott lakást vagy házat hol hirdetik még, adott esetben jelentősen olcsóbban, mint ahol rátaláltunk.

Videó a készítőktől:

 

forrás: portfolio.hu

Megosztás:

Címke: , ,