Mikulásfesztivál a Csabagyöngyében

Igazi programkavalkád várja a gyermekeket a Mikulásnapon, az intézmény ManóGyára november 29-től várja az adományokkal teli cipősdobozokat.

A korábbi évekhez hasonlóan november utolsó napjaiban kezdetét veszi a Mikulásfesztivál a Csabagyöngye Kulturális Központban. Idén is folytatjÁk a hagyományokat, és a kisgyermekes családok számára kínált foglalkozásaik ebben az időszakban díjmentesen látogathatók.

A Mikulásnapon, december 3-án pedig a gyermekeké lesz a főszerep az intézményben. 9-14 óráig változatos, vidám programok és „igazi manók” szórakoztatják a kicsiket. Fellép a Csabai Színistúdió, a Katicabogárka csapat, a Zűrzavar zenekar, emellett guzsalyas táncház, élményfotózás, játszóház, alternatív kincskeresés, festőműhely, baba-játszósarok és persze a Mikulás várja a lurkókat a Csabagyöngyében.

A ManóGyár a Békés Megyei Család, Esélyteremtési és Önkéntes Ház cipősdoboz akciójában december 17-ig várja a nehéz élethelyzetben élők számára felajánlott ruhákat és játékokat. Bővebb információ az intézmény honlapján olvasható.

Megosztás:

Címke: , ,