Mesterképzést szervez az iparkamara

2018. február 15. 15:35 | behir

A Békés Megyei Kereskedelmi és Iparkamara gyakorlati oktatásban résztvevő szakemberek számára államilag támogatott mestervizsgát szervez.

Az iparkamara több szakmában biztosít lehetőséget a mesterlevél megszerzéséhez. Jelenleg autószerelők, burkolók, elektronikai műszerészek, festők, díszítők, mázolók és tapétázók, gázfogyasztó berendezés- és csőhálózat-szerelők, járműfényezők, villanyszerelők, szakácsok, pincérek és cukrászok jelentkezését várják, de a lista igény szerint bővíthető. A mestervizsga 80 százalékban támogatott - írja a Békés Megyei Kereskedelmi és Iparkamara közleménye.

Érdeklődni és jelentkezni személyesen Békéscsabán, Penza lakótelep 5. szám alatt, vagy a 30/590 0088-as telefonszámon lehet.

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara a mestervizsgákon az elnöki teendők ellátására országos pályázatot hirdet. Pályázni február 21-ig lehet, a feltételekről és a jelentkezés módjáról további részleteket ide kattintva találhatnak.

A pályázattal kapcsolatban előzetesen érdeklődni a Békés Megyei Kereskedelmi és Iparkamaránál Békéscsaba, Penza lakótelep 5. szám alatt lehet személyesen vagy a 66/324-976 telefonszámon.

 

További programok »

FEL