Mese-térrel bővül a szarvasi Mini Magyarország makettpark

2019. április 2. 16:12 | behir

A Mini Magyarország makettpark idén ünnepli hatodik születésnapját. Ahogy minden évben, idén sem maradhatnak el a fejlesztések, kreatív ötletek, melyek mind a látogatókat szolgálják. Egy születésnapot a meglepetések tesznek különlegessé, így a Mini Magyarország is készül. A nemrég átadott 5 új makett mellett ezen a napon nyílik meg az egyedi mesejátszótér, melyet a  gyerekek a szülinapon már birtokba is vehetnek.

Április 7-én, vasárnap a Mese-tér mellett lufival fogadják a gyerekeket, ingyenes arcfestéssel várják a kicsiket, és a napot megkoronázva, 14 órakor megérkezik a 130 szeletes ünnepi torta, amiről nem szabad lemaradni!

A makettpark új attrakcióját, a Mese-teret a neves és ismert játszótér készítő Kő Boldizsár tervezte, aki nemcsak hazánkban, hanem külföldön is elismert alkotó. Hozzá kapcsolható többek között Balatonbogláron  Magyar tenger mesekert, a visegrádi Mátyás király mesekert, de Spanyolországban és Lengyelországban is felkérték játszóterek megvalósítására.

Boldizsár a Mini Magyarországba is igazi képzőművészeti alkotásokat készít, amelyek nemcsak a gyerekek számára nyújtanak majd remek szórakozást, hanem a felnőtteknek is tartogatnak meglepetéseket. A nem szokványos játszótéri elemek, az egyedi fejlesztésű játékok, a sok-sok mesés elem, illetve gyönyörű színhasználat mind a Mini Magyarország makettparkot gazdagítják.

 

FEL