Mérnökképzés (a) jövőre – konferencia Békéscsabán

A 2019-ben Békéscsabán induló főiskolai és egyetemi mérnökképzésekről szervez Mérnökképzés (a) jövőre címmel konferenciát a Magyar Közgazdasági Társaság Békés Megyei Szervezete 2018. július 6-án, pénteken 10 órától a békéscsabai Városháza dísztermében.

A konferencián előadást tart többek között Pleschinger Gyula, az MKT elnöke, a Monetáris Tanács tagja és Boda György egyetemi docens, a Budapesti Corvinus Egyetem Üzleti Iskolájának igazgatója. A jövőre induló mérnökképzésekről Kozma Gábor, a békéscsabai Gál Ferenc Főiskola rektora, Koltai László, az Óbudai Egyetem Rejtő Sándor Könnyűipari és Környezetmérnöki Karának dékánja és Horváth Csaba, a kar egyetemi docensse ad tájékoztatást. A résztvevőket Kása István Zoltán, az MKT Békés Megyei Szervezetének elnöke, a Marzek Etiketten + Packaging Csoport magyarországi gyárainak igazgatója; Szarvas Péter, Békéscsaba polgármestere és Herczeg Tamás országgyűlési képviselő köszönti. A konferencia levezető elnöke Dobrocsi Nándor, a Magyar Közgazdasági Társaság felügyelőbizottsági tagja lesz.

A tanácskozás meghívója és részletes programja ide kattintva letölthető. A konferencián a részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Jelentkezni a Marzek-Kner oldalán lehet.

 

Forrás: novekedes.hu

Megosztás:

Címke: , ,