Megvan a tripla!

A BRSE harmadszor is legyőzte a Vasast.

A bajnoki finálé harmadik mérkőzésén nem engedte ki a kezéből a lehetőséget a bajnoki címvédő. A csabai együttes az elejétől a végéig uralta a mérkőzést, csakúgy mint az egész szezont és aharmadszor is aranyérmes lett.

Mintegy kétezer néző töltötte meg a városi sportcsarnokot, ahol mindenki bajnoki ünneplésre készült. A csabaiak ennek megfelelően rajtoltak, folyamatosan növelték az előnyüket, míg a Vasas gyengén kezdte az összecsapást. A címvédő a játék minden elemében ellenfele fölé nőtt, a fővárosiak sem nyitásban, sem fogadásban nem hozták a várt szintet. A Csaba erődemonstrációt tartott és bő húsz perc után 25-11-gyel 1-0-át mutatott az eredményjelző.

A második játszma sem hozott változást, a hazai együttest főként Tanja Matic és Szakmáry Gréta repítette. A Vasas a szett közepén egy kicsit ugyan közelíteni tudott, de nem forgott veszélyben a házigazda vezetése. 25-16 után egy szett kellett a bajnoki címhez.

A vendégek a harmadik felvonásban még visszajöttek 11-10-re, de a viharsarki együttes új erőre kapott, a végén már örömjátékot nyújtott. 25-21 és 3-0 lett a vége, sorozatban harmadik alkalommal bajnok a Békéscsaba, amely története legsikeresebb szezonját zárja!
 

Megosztás:

Címke: ,