Megütött egy jegyvizsgálót, vádat emelhetnek ellene

 

Békés megyében, egy Vésztőre tartó vonaton agresszíven viselkedett egy férfi. Kiabált, szidalmazta és megütötte a jegyvizsgálót. A rendőrség vádemelést javasol ellene.

A Sarkadi Rendőrkapitányság közfeladatot ellátó személy elleni erőszak elkövetésével gyanúsít egy kötegyáni férfit. A 44 éves Sz. Attila 2017. május 10-én, egy Békéscsabáról Vésztőre tartó személyvonaton bántalmazta a jegyvizsgálót. A szerelvény egyik része Kötegyántól Románia felé ment tovább, ezért a jegyvizsgáló az állomás előtt megkérdezte a férfit, hogy meddig utazik. A férfi nem válaszolt, hanem kiabálni kezdett, szidalmazta és megütötte a vasúttársaság alkalmazottját. A jegyvizsgáló a vonat vezetőfülkéjébe menekült, becsukta az ajtót és a mozdonyvezető segítségével tartotta. Így Sz. Attila, aki rugdosta, ütögette a csukott ajtót, nem tudott bejutni a vezetőfülkébe.

A történtek miatt elrendelt nyomozást a Sarkadi Rendőrkapitányság 2017. június 1-jén lezárta és a büntetőeljárás iratait a gyanúsított ellen vádemelési javaslattal továbbította a Gyulai Járási és Nyomozó Ügyészségre.

 

forrás: Békés Megyei Rendőr-főkapitányság

Megosztás:

Címke: , , ,