Megrugdosták és elvették a pénzét

2018. szeptember 13. 17:33 | behir

Két nő bántalmazott egy férfit Békéscsabán. Megrugdosták és elvették a pénzét. A Békéscsabai Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát.

Két nő bántalmazott egy férfit 2018. május 1-jén este Békéscsabán, a Kossuth téren. A férfi a földön feküdt, amikor a nők odamentek hozzá. Többször megrúgták, pénzt követeltek tőle. A gyanú szerint a kabátja zsebéből kivettek néhány ezer forintot. A súlyosan megsérült férfi felismerte támadóit, félórával később egy arra járőröző rendőrnek mondta el, mi történt vele. A rendőrök rövid időn belül elfogták a 32 éves békéscsabai B. Irént és a 33 éves szintén békéscsabai J. Ágnest. A Békéscsabai Rendőrkapitányság rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást ellenük, az ügyészség indítványára a bíróság mindkettőjüket letartóztatta.

A nyomozás vizsgálati szakaszában a rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket az ügyben elvégezte és az iratokat 2018. szeptember 11-én átadta az ügyészségnek.

Forrás: police.hu

 
 

 

További programok »

Itthon

Két Békés megyei fürdő vesz részt a Strandok éjszakáján

Július 26-án tartják a Strandok éjszakáját, a 10. évét ünneplő rendezvényhez idén több mint 40 fürdő csatlakozott országszerte – mondta el a szentendrei V-8 Uszoda és Szabadidő Központban tartott keddi sajtótájékoztatón Boros László Attila, a Magyar Fürdőszövetség elnöke.
16:05
FEL