Megmutatjuk, hogy néz ki most a B38!

2016. június 10. 13:20 | behir.hu

A tervek szerint a nyár második felében már fogadja vendégeit a B38 hajó, amely folyamatosan várja majd azokat, akik egy szakmai konferenciára, egy 20 éves osztálytalálkozóra érkeznek, vagy éppen egy hangulatos étterembe vágynak. Az új rendezvényteret működtető vállalkozók több lehetőséget is szeretnének megragadni, hogy pezsgő élettel töltsék meg a hajót, ennek részeként a Békéscsabai Médiacentrummal is együttműködési megállapodást kötöttek.

Nemcsak Élővíz-csatorna partján, hanem a hajó belseje is alakul. Jelenleg még csak pár asztal és szék található itt, de az üzemeltetők a következő hetekben folyamatosan azon dolgoznak, hogy minél hamarabb megnyíljon a hajó a vendégek előtt is.

Nagy a kihívás, amelynek szeretnénk megfelelni – mondta Mazán Zsolt vállalkozó. - A bútorzat kiválasztása már megtörtént, de a lakberendezőnek még sok feladata lesz. Az alsó szintet körülbelül három hét múlva veheti birtokba a lakberendező, az biztos, hogy loft stílust lehet majd valósítani.”

A két ötletgazda, Mazán Zsolt és Mazán Tamás a felső szinten fogadta a rendhagyó találkozó résztvevőit. A B38 hajó üzemeltetői már a jövőt is építik, hiszen rendezvényeikkel csatlakoznának az országos híradásokba, valamint terveik szerint különleges műsorok helyszíneként is szolgálhatnak, amelyek a 7.Tv-n műsorában is helyet kaphatnak. Ennek előkészítéseképp írta alá az együttműködési megállapodást Opauszki Zoltán, a Békéscsabai Médiacentrum ügyvezetője és Mazán Tamás.

A Békéscsabai Médiacentrum Kft. számára minden olyan megkeresés fontos, amely a város közéletét, kultúráját, közéletét, sportját tudja fellendíteni, előrevinni – mondta Opauszki Zoltán ügyvezető. - Ezért örülünk minden újabb megkeresésnek, jelen esetben a B38-as hajót üzemeltető társaság megkeresésének is.

A találkozón Szarvas Péter, Békéscsaba polgármestere is részt vett. A polgármester elmondta, hogy a kezdetektől fogva támogatja a különleges vendéglátóhely ötletét és bízik abban, hogy ez a kezdeményezés is több turistát vonz majd a megyeszékhelyre. Hozzátette: az az egyediség, ami ezt a vendéglátóhelyet jellemzi, népszerű lesz, szeretni fogják a békéscsabaiak. A rendezvényhajó a következő hetekben elnyeri majd végső külsejét, valamint belső terét és a nyár második felében, augusztusban már várja vendégeit.

 

FEL