Meghalt a férfi, akit fia késelt meg Magyarbánhegyesen

2022. december 7. 15:53 | behir.hu

Összeszólalkozott fiával egy férfi szerdán, Magyarbánhegyesen. A vita késelésig fajult, a 45 éves férfi a helyszínen életét vesztette.

Magyarbánhegyesen, a József Attila utcában szerdán, nem sokkal dél előtt összeszólalkozott egymással két férfi, apa és fia. A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint egy harmadik férfi odalépett hozzájuk, szét akarta választani őket, de a fiú egy késsel megsebesítette édesapját és a harmadik férfit is.

Az apa a helyszínen életét vesztette, a hozzájuk odalépő férfi az elsődleges információk szerint könnyű sérülést szenvedett. A késelő elmenekült, de a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság Közterületi Támogató Alosztályának rendőrei 15 óra 45 perc körül Békéscsabán, a vasútállomáson elfogták. A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Igazgatósága emberölés bűntett gyanúja miatt nyomozást rendelt el.

További programok »

Kék hírek

Halálos baleset okozásával vádolnak egy 76 éves asszonyt

Halálos közúti baleset gondatlan okozásának vétsége miatt emelt vádat a Gyulai Járási Ügyészség és vádiratában próbaidőre felfüggesztett fogházbüntetés és közúti járművezetéstől eltiltás büntetés kiszabására tett indítványt egy 76 éves, büntetlen előéletű örménykúti nővel szemben, aki elsőbbségadási kötelezettségének elmulasztásával okozott halálos kimenetelű közlekedési balesetet.
2024. április 24. 10:32
FEL