Megérkezett a király Békéscsabára

2016. szeptember 6. 12:38 | behir.hu

Az idén 15 éves Csaba Center újabb mérföldkőhöz érkezett, hiszen megnyitotta kapuit Békéscsabán Magyarország egyik vezető gyorsétterme, a Burger King.

A vállalatot 1954-ben James McLamore és David Edgerton alapította meg Floridában. Ez a két ember hitt benne, hogy szükség van egy olyan gyorskiszolgáló étteremre, amely elérhető árakon kiváló minőségű ételeket kínál. Hamarosan bevezették a világhírű szendvicsüket, amely a cég vezető terméke lett és naponta több mint 1,6 millió darabot adnak el belőle világszerte. A világ második legnagyobb gyorsétterem hálózata több mint 14.000 étteremmel és naponta több, mint 11 millió vásárlóval. A cég, amely 300.000-nél is több embert foglalkoztat a Föld 61 különböző országában és kultúráiban, Ausztráliától Venezueláig, most Békéscsabára is megérkezett.

- Egy 15 éves álom és egy 1 éves munka valósult meg, hiszen amióta megalapítottuk a Csaba Centert, feltett szándékunk volt, hogy neves gyorséttermi láncokat hozzunk Békéscsabára. Olyan profi embereket ismertünk meg, akik kiválóan értik a szakmájukat és nagyon sokat tanultunk tőlük. A vállalat megjelenése a megyében, Békéscsabán, a Csaba Centerben egy fontos mérföldkő, hiszen ezzel egy új, a város és a megye életében hiánypótló szolgáltatás kap otthont – emelte ki Hrabovszki György, a Csaba Center igazgatója.

A magyarországi Burger King éttermeket a Fusion Zrt. üzemelteti. 

- Nagyon bizakodóak vagyunk az étterem jövőjét illetően, rengeteg pozitív üzenet jutott el hozzánk, amely azt mutatja, hogy a békéscsabai, békés megyei emberek örömmel fogadják az éttermünket. Nagyon sok munka áll mögöttünk, a projekt során jó kapcsolatot alakítottunk ki nemcsak a bevásárló központ tulajdonosaival, hanem a szakhatóságokkal és a kivitelezőkkel is – emelte ki Dara Zsolt a Fusion Zrt. vezérigazgató helyettes.

A megnyitón Nagy Ferenc alpolgármester is örömmel köszöntötte a gyorséttermi lánc képviselőit, hiszen közel 30 új munkahelyet is teremtettek a városban.
 

FEL