Maszkgyártásba kezdett a Csabagyöngye Kulturális Központ

2020. március 25. 17:06 | Csiffáry Zsuzsanna

A Csabagyöngye Kulturális Központ önkéntesei maszkgyártásba kezdtek, hogy ezzel is támogassák a város szociális intézményeit. A munkát elkezdték, viszont pamutvászon anyagra van szükség, s így a lakosság segítségére is.

A Csabagyöngye Kulturális Központ kézműves önkéntesei, valamint az intézmény néhány munkatársa a város szociális intézményei részére maszkgyártásba kezdett. A munka már elkezdődött, azonban pamutvászon anyagra van szükség a folytatáshoz, amihez adományokat szívesen fogad a Központ.

A felajánlásokat az intézmény bejárata előtt elhelyezett tárolóba várják bezacskózva elhelyezni munkanapokon 8 és 16 óra között.

A beérkezett anyagok mosása és vasalása után nekilátnak a varrásnak, az elkészült maszkok pedig celofán csomagolásba kerülnek és elszállítják az intézményeknek.

További programok »

Kultúra

Hangoskönyvek elkészítésében segítenek a Jókai színház munkatársai

Hangoskönyvek elkészítésében nyújt segítséget a Békéscsabai Jókai Színház testülete, a Vakok és Gyengénlátók Békés Megyei Egyesületének. A teátrum egyik színészének kezdeményezésére, 12 színházi munkatárs, 120 alkotást rögzít hang formátumban a fogyatékossággal élők megsegítése érdekében.
2020. április 8. 19:34
FEL