Marihuánával kereskedett egy békéscsabai férfi,

2018. november 8. 18:11 | behir

Kábítószert árult Békéscsabán egy férfi. A rendőrök elfogták, a bíróság az ügyészség indítványára letartóztatta. A rendőrség az ügy vizsgálatát befejezte.

Kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésével gyanúsít a rendőrség egy békéscsabai férfit. A 31 éves K. Norbertet 2017. november 30-án vette őrizetbe a rendőrség. A lakásán műanyag dobozokban és tasakokban növényi törmeléket, valamint az anyag elkészítéséhez, adagolásához, tárolásához szükséges digitális mérleget, növényőrlőt, üvegeket találtak. Amikor a rendőrök bementek a lakásba, K. Norbertnél többen is voltak és egy fogyasztó éppen akkor távozott tőle.

 

 

A férfi a nyomozás adatai szerint nemcsak a lakásán, hanem Békéscsabán, a Kazinczy és a József Attila lakótelepen is árult marihuánát. Az igazságügyi szakértői vizsgálatok kimutatták, hogy amfetamint is fogyasztott és a lakásán lefoglalt növényi törmelék kábítószert tartalmaz. A 31 éves K. Norbertet a bíróság az ügyészség indítványára letartóztatta, majd a kényszerintézkedés időtartamát meghosszabbította, így a férfi jelenleg is letartóztatásban van. A Békéscsabai Rendőrkapitányság a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az iratokat 2018. november 7-én továbbította a Békéscsabai Járási Ügyészségre. 

 

Forrás: police.hu

További programok »

Kék hírek

Két keréken is óvják a csabaiak biztonságát

A kerékpáros rendőrjárőr-szolgálat 2016-ban az önkormányzat támogatásával indult el Békéscsabán. A kerékpáros rendőrök amellett, hogy a bűncselekmények, közlekedési balesetek megelőzését, a közbiztonság erősítését szolgálják, a szabályok betartásával példát mutatnak a kerékpárosoknak.
14:06
FEL