MARADJ OTTHON! – Csomós Lajos videóüzenete

2020. március 30. 08:00 | behir

A koronavírus-járvány megfékezésére érdekében csökkenteni kell a személyes találkozókat, vagyis a legjobb megoldás, hogy otthon maradunk. Ennek, a legfontosabb üzenetnek a tolmácsolására kérünk fel Békés megyei közismert embereket. Mai üzenőnk Csomós Lajos, színművész.

Csomós Lajos Balmazújvárosban született. Debrecenben, az Ady Endre Gimnázium drámatagozatán érettségizett. Békéscsabán a Fiatal Színházművészetért Alapítványi Színiiskolában, Gáspár Tibor osztályában végzett. Pályakezdése óta a Békéscsabai Jókai Színház társulatának a tagja. A közönségkedvenc művészt több mint száz szerepben láthatta a közönség, emellett néhány televíziós filmben is megmutatta tehetségét. Több alkalommal a Megye Színművésze díját, 2010-ben és 2019-ben Gálfy László Gyűrű-díjat kapott.

Szabadidejében az Orszlán nevű rockzenekar énekese.

Nézzük meg a videóüzenetét és fogadjuk meg a tanácsát!

További programok »

Kultúra

Könyvtár a színház előtt – szabadtéren már lehet könyvet kölcsönözni

Júniustól már lehet könyveket kölcsönözni a Békés Megyei Könyvtár pavilonjában. Az intézmény a hatályos jogszabályok értelmében még nem fogadhat látogatókat, de a békéscsabai könyvtárosok egy online felület és egy főtéri könyvtárpont segítségével nem hagyják magukra az olvasóikat.
2020. június 6. 10:26
FEL