MARADJ OTTHON! – Csomós Lajos videóüzenete

2020. március 30. 08:00 | behir

A koronavírus-járvány megfékezésére érdekében csökkenteni kell a személyes találkozókat, vagyis a legjobb megoldás, hogy otthon maradunk. Ennek, a legfontosabb üzenetnek a tolmácsolására kérünk fel Békés megyei közismert embereket. Mai üzenőnk Csomós Lajos, színművész.

Csomós Lajos Balmazújvárosban született. Debrecenben, az Ady Endre Gimnázium drámatagozatán érettségizett. Békéscsabán a Fiatal Színházművészetért Alapítványi Színiiskolában, Gáspár Tibor osztályában végzett. Pályakezdése óta a Békéscsabai Jókai Színház társulatának a tagja. A közönségkedvenc művészt több mint száz szerepben láthatta a közönség, emellett néhány televíziós filmben is megmutatta tehetségét. Több alkalommal a Megye Színművésze díját, 2010-ben és 2019-ben Gálfy László Gyűrű-díjat kapott.

Szabadidejében az Orszlán nevű rockzenekar énekese.

Nézzük meg a videóüzenetét és fogadjuk meg a tanácsát!

Kultúra

Dr. Pappné Darida Andrea: Együtt sokkal többet tudunk elérni, mint külön-külön

Kálmán Tibor, Békés város polgármestere a napokban jelentette be, hogy új igazgató érkezett a nagy múltú Békés Városi Kecskeméti Gábor Kulturális, Sport és Turisztikai Központ élére dr. Pappné Darida Andrea személyében. A központ új vezetője a versenyszférából érkezett, egy felnőttképzéssel és rendezvényszervezéssel foglalkozó kft.-nek volt eddig az ügyvezetője.
18:40
FEL