Maradandó sérüléseket szenvedett a férfi, akit összevert a fia Gyomaendrődön

2021. augusztus 24. 15:00 | behir.hu

Családi vita során bántalmazta édesapját egy férfi Gyomaendrődön. Az idős ember súlyosan megsérült. A rendőrség a fiatal férfit testi sértés elkövetésével gyanúsítja és őrizetbe vette.

A rendőrség közlése szerint italozás során alakult ki vita apa és fia között augusztus 20-án, késő este Gyomaendrődön, egy házban. A szóváltás után dulakodtak egymással, majd az édesapa a földre esett. Ekkor a földön fekvő 67 éves férfit megrúgta a 27 éves fia. A bántalmazott, idős ember súlyosan megsérült.

A szarvasi kapitányság nyomozói maradandó fogyatékosságot okozva elkövetett súlyos testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt augusztus 22-én kihallgatták és őrizetbe vették a fiatal férfit, valamint kezdeményezik a letartóztatását.

További programok »

Itthon

Vetélkedővel hozták közelebb az egészségügyet a középiskolásokhoz

A Szenvedélyünk az egészség elnevezésű vetélkedőt 28 évvel ezelőtt találták ki a Békéscsabai Védőnői szolgálat munkatársai azért, hogy a középiskolán kívül is hasznos információhoz juttassák a fiatalokat. A rendezvénynek idén a Csabagyöngye Kulturális Központ adott otthont, két év kihagyást követően.
16:54
FEL