Majális a ligetben

2016. május 1. 09:18 | Fekete Kata

Igaz, hogy nem két forintért adták a sört és a vattacukrot, hanem mai árakon, mégis a régi, gyerekkorunk majálisait megidéző rendezvényt tartanak vasárnap a békéscsabai ligetben.

– Hölgyeim és uraim, kezdődjék hát a majális – ezekkel a szavakkal nyitotta meg a ligeti majálist Berta János, azaz Jimmy bohóc, aki arról sem feledkezett meg, hogy a munka ünnepe ebben az esztendőben egybeesik az anyák napjával is. Így minden anyukát, nagymamát külön köszöntött, majd meghívott a bábelőadására.

Addig is, amíg elkezdődött a műsor, volt mit nézni a közönségnek. A gyerekek persze a körhinta felé húzták a szüleiket, de volt, aki éppen lufira pályázott, mások a gokartot próbálták ki. Tóth Bence és Tóth Alex boldogan tekert a kissé hepehupás fűvön és mint mondták, legszívesebben ki sem szállnának a járműből. Legfeljebb a kötékpálya kipróbálásáért hagyták volna ott szívesen a gokartot.

Mások a kisgyermekeiknek szerették volna megmutatni, milyen is volt a hangulat gyerekkorukban a ligeti majálisokon, amelyben most sem csalódtak a legkisebbek.

Ezek is érdekelhetik

További programok »

FEL