Lopási kísérlet, garázdaság és rongálás miatt intézkedtek a rendőrök

2023. szeptember 27. 10:47 | behir.hu

Medgyesegyházán, Sarkadon és Orosházán kellett intézkednie a rend őreinek.

Medgyesegyházán, szeptember 25-én 22 óra körül egy idegen bement egy házba. Lopni akart, de az ott lakók tetten érték, így elmenekült anélkül, hogy bármit elvitt volna – közölte a rendőrség szerdán délelőtt. A 48 éves férfit a rendőrök a történtekről másnap reggel érkezett bejelentés után előállították és lopás vétség kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indítottak ellene.

Sarkadon, az Árpád fejedelem téren szeptember 26-án 10 óra 30 perc körül összeverekedett egymással két férfi, mindketten könnyű sérülést szenvedtek. A Sarkadi Rendőrkapitányság mindkettőjüket garázdaság vétség elkövetésével gyanúsítja.

Az Orosházi Rendőrkapitányságon szeptember 26-án bejelentést tett egy nő arról, hogy egyik ismerőse, aki korábban többször járt nála, de már nem akarja őt beengedni, megrongálta a lakásának az ajtaját, és a társasház kaputelefonját. A 34 éves férfi ellen a rendőrkapitányság büntetőeljárást indít.

További programok »

Kék hírek

Ismerőse banki adataival vásárolt magának telefont a szentesi férfi

Információs rendszer felhasználásával elkövetett csalás vétsége miatt emelt vádat a Gyulai Járási Ügyészség és vádiratában elzárás büntetés kiszabására tett indítványt egy 32 éves büntetett előéletű, különös visszaesőnek minősülő, jelenleg is más ügyből kifolyólag letartóztatásban lévő szentesi férfi ellen, aki bankszámlához tartozó belépési kódok jogosulatlan felhasználásával okozott kárt a bankszámla tulajdonosának.
10:08
FEL