Lopás Csorváson, kábítószergyanús anyag Kondoroson

2018. szeptember 12. 13:19 | behir

Csorváson lopás gyanúsítottját fogták el, Kondoroson kábítószer gyanúját keltő anyagot foglaltak le egy házban a rendőrök.

A Békéscsabai Rendőrkapitányság 2018. szeptember 11-én őrizetbe vett egy férfit. Az 58 éves P. Mihály a gyanú szerint a kerítésen át bemászott egy ház udvarára Csorváson. Eltörte a ház ajtajának zárját, bement az épületbe, átkutatta a helyiségeket, majd egy gázpalackot és szerszámokat vitt el onnan. Ezután a fáskamráról is lefeszítette a lakatokat. A férfit, akit a helyi körzeti megbízottak azonosítottak és fogtak el, a Békéscsabai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya lopás vétség elkövetésével gyanúsítja.

A Szarvasi Rendőrkapitányság rendőrei 2018. szeptember 11-én házkutatást tartottak egy férfinál, Kondoroson. A háza udvarán élő és száraz kender töveket találtak. A kábítószer gyanúját keltő növényeket a rendőrség lefoglalta és a kábítószer birtoklása vétség gyanúja miatt elrendelt nyomozás során a hatóanyagtartalmukat igazságügyi szakértővel vizsgáltatja meg.

Forrás: police.hu

Itthon

Bárányok születtek a köröstarcsai önkormányzati farmon

A bárányok nem hallgatnak a köröstarcsai önkormányzati farmon, hangos bégetéssel fogadják gondozóikat. A hangzavar néhány, szám szerint 13 éhes bari hangjával gyarapodott az elmúlt napokban. Kisbárányok születtek a gondoskodó kezek alatt. A szaporulat gyarapszik, hisz a következő időszakban még 19 vemhes anyajuhtól várnak bárányt.
17:04
FEL