Ligeti Majális Békéscsabán, bemutatókkal, versenyekkel, programokkal, vásárral

2024. április 23. 14:14 | behir.hu

Május 1-jén ismét ismét Ligeti Majális lesz Békéscsabán a Körösök Völgye Natúrpark szervezésében, mégpedig a Ligeti vásárral egybekötve. Ott a helye, ha igazi vásári forgatagra, játékos programokra, kikapcsolódásra vágyik.

Nyugodtan lehet kicsit tovább szundikálni, hiszen a programfolyam 10 órakor kezdődik Imi bácsi zenés gyerekműsorával, amellyel egy időben az Olimpiai Hétpróbás Családi Bajnokság is indul, értékes nyereményekért. Erről bővebb infomációt ide kattintva találnak.

A nap folyamán a kicsiket a Békéscsabai Napsugár Bábszínház előadása várja, lesz capoeira bemutató, solymászbemutató, Dog dancing Fehér Viktóriával, de műsort ad a Fit Dance Center tánciskola, valamint a zenés tehetségkutatóból ismert Molnár Sanyi is.

A versenyek sorát gyarapítja a 10 perc alatt 10 palacsinta palacsintaevő-verseny 8-12 éves gyerekeknek, erről bővebben  tájékozódhatnak.

Kifejezetten a 18 éven felülieknek szól a chilievő verseny, amelyről itt tudhatnak meg többet.

Ez még korántsem minden, ugyanis lesz még májusfa szépségverseny a csabai óvodásoknak, rekeszmászás a tűzoltókkal, KRESZ-park, kerge kerékpár, kézműves-foglalkozás, de a Mensa HungarIQa, a rendőrség, a Koraszülött-mentő Alapítvány, az 522. Körös cserkészcsapat és az Aut-Pont Alapítvány is várja az érdeklődőket.

Emellett ezúttal május elsején is vásárolhatunk helyi termelőktől és kézművesektől a Ligeti vásárban.  

A Ligeti Majális részletes programja ide kattintva, továbbá itt tekinthető meg.

 

Ezek is érdekelhetik

További programok »

FEL