Lélektől lélekig – A kormányhivatal dolgozói mutatkoztak be

2019. október 22. 19:01 | Gyemendi Réka

Lélektől lélekig címmel nyílt kiállítás a Békés Megyei Kormányhivatal földszintjén kedden délután. A tárlat huszonhárom, a kormányhivatalban dolgozó munkatárs alkotásait mutatja be.

Tavaly már rendeztek egy hasonló kiállítást a kormányhivatal dolgozóinak munkáiból, melynek nagy sikere volt. Idén tematikát is adtak a tárlatnak. A kiállítás a Lélektől lélekig címet kapta.

– A huszonhárom kolléga rengeteg technikával dolgozott. Látható a kiállításon olajfestmény, akvarell, grafika, színesceruza-rajz, valamint egy új technika, a könyvszobrászat is. Ezen kívül látható origami, 3D-s origami, dekupázs technikával készült alkotás, hímzés, valamint gyémántszemes kirakóval is találkozhatnak az érdeklődők – mutatta be a tárlat anyagát dr. Gaálné dr. Maráczi Gabriella, a népegészségügyi osztály vezetője, aki ráadásul több alkotással is bemutatkozik a közönségnek.

 

(Fotó: Kugyelka Attila)

(Fotó: Kugyelka Attila)

 

A tárlat megnyitóján Takács Árpád kormánymegbízott nevében a kormányhivatal kabinetvezetője köszöntötte a megjelenteket. Bálint Kornél elmondta: azzal a céllal hozták létre a kiállítást, hogy a Derkovits sori épületbe érkezők megismerjék a hivatal dolgozóinak egy másik, emberközeli oldalát.

A kiállítás három hétig tekinthető meg a Békés Megyei Kormányhivatal székhelyének földszinti aulájában.

 

Galéria

 

További programok »

FEL