Látta a balesetet?

2016. május 18. 14:45 | Fekete Kata

Ismeretlen személygépkocsi elsodort egy kerékpárja mellett várakozó férfit Orosházán. Jelentkezzen, aki látta a balesetet!

Az Orosházi Rendőrkapitányság segítségnyújtás elmulasztása bűntett gyanúja miatt folytat eljárást a május 18-án 11 óra 5 perc körül Orosházán, a Könd utcában lévő templom mögötti elágazásnál történt baleset ügyében. Kerékpárja mellett várakozó férfit sodort el egy jobbra, a Táncsics utca irányába kanyarodó ismeretlen típusú, világos színű személygépkocsi, amelynek vezetője a baleset után megállt, majd segítségnyújtás nélkül tovább hajtott.  

Az Orosházi Rendőrkapitányság kéri, hogy a személygépkocsit vezető ismeretlen férfi, vagy aki a balesettel kapcsolatban bármilyen információval rendelkezik, a körülmények tisztázása miatt jelentkezzen a rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán. Bejelentéseket lehet tenni a 06-68/411-344-es telefonszámon, illetve a 112-es segélyhívón. A „Telefontanú” ingyenes 06 80/555-111-es telefonszámát a nap 24 órájában akár névtelenül is lehet hívni.

Forrás: Police.hu

FEL