Lánykérésnek indult, büntetőeljárás lett a vége

2020. szeptember 30. 16:38 | behir

Anyának és két lányának is meg akarta kérni a kezét egy férfi Bucsán. A testvérpár bántalmazta a férfit, aki könnyű sérülést szenvedett. A rendőrség az ügy vizsgálatát befejezte.

Garázdaság bűncselekmény elkövetésével gyanúsít a rendőrség egy 21 és egy 32 éves testvérpárt, mert egy férfit többször bántalmaztak augusztus 14-én Bucsán – olvasható a rendőrség honlapján.

A 42 éves férfi elment ahhoz a házhoz, ahol a nők laknak és vitt magával egy üveg pálinkát. Együtt italozott a családdal, majd a bucsai férfi az idősebbik nő kezét meg akarta kérni.  A lánykérés nem tettszett a testvérek édesapjának, ezért elküldte a férfit. Többször visszament, de ekkor már a fiatalabbik nővel és a családfő feleségével is szívesen házasodott volna. A 21 éves nő kiment az utcára, ellökte, majd a földön többször megrúgta és megütötte az ittas férfit. A másik testvér pedig felkereste a férfi feleségét, hogy beszámoljon a történtekről. Miután hazafelé ment, ismét összetalálkozott a nős férfivel, akit a 32 éves nő ököllel arcon ütött. Kihallgatásukon mindkét nő elmondta, hogy nagyon felidegesítette őket a 42 éves bucsai férfi viselkedése, ezért is támadtak rá.

A rendőrség a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az ügy iratait szeptember 29-én továbbította az ügyészségre.

További programok »

FEL