Labdarúgás: Új támadó az Előrében

2018. október 2. 16:29 | behir

A Békéscsaba 1912 Előre a szakmai stáb kérésére és javaslatára leigazolta Sinan Sinanovicot.

A 21 éves támadó szabadon igazolható játékosként, Nyíregyházáról érkezett a klubhoz - azaz a Békéscsabának nem kellett fizetnie az átigazolásért - és korábban a Kozármisleny együttesében, Gránicz Patrik csapattársaként is szerepelt - írja a csabai klub hivatalos oldala. A szakmai stáb bízik abban, hogy a mohácsi születésű, magyar állampolgárságú, a támadó szekció mindkét oldalán bevethető, gyors és mozgékony labdarúgó nagy segítségére lesz a csapatnak. A Békéscsaba 1912 Előre vezetése - az igazolástól függetlenül - továbbra is változatlan koncepcióval, a saját nevelésű játékosok beépítését tartja szem előtt, azonban tekintettel a sérültekre és a bajnokság menetére mindenképpen szükséges lépésnek érezte az igazolást.

 

A csatár éppen egykori csapata ellen mutatkozhat be (Fotó: Békéscsaba 1912 Előre)

 

Sinanovic a 2017/2018-as szezonban 29 bajnoki meccsen lépett pályára, ebből tizenegyszer kezdőként, melyeken három gólt szerzett.

- A pillanatnyilag a tabella első helyén álló csapatnak egészen biztosan nagy erősítést jelent majd Sinan érkezése és a tervek szerint a szerdai Nyíregyháza elleni bajnoki mérkőzésen, 77-es számú lila-fehér mezben már pályára is léphet - számolt be Igricz Mihály klubigazgató.

 

További programok »

FEL