Labdarúgás: Kispályán is elkezdődött a tavaszi szezon

2017 augusztus végén kezdődött, majd november elején vonult téli szünetre a Városi Kispályás Labdarúgó Bajnokság Békéscsabán. Hétfőn újra útjára indult a labda, június végén pedig kiderül, mely csapatok nyerik meg saját csoportjukat és játszhatnak a Szuperkupáért.

Az Átmenet és a Cyclo-JALTE (3-3) V. csoportos találkozójával kezdődött el a tavasz a csabai kispályás futballban. Az amatőr csapatoknak kiírt bajnokságban 82 gárda folytatja a küzdelmeket az értékes helyezésekért. A következő három hónapban több mint 400 (!) mérkőzést játszanak a csapatok. A csoportok győztesei a szezon lezárásaként a Szuperkupán találkoznak majd egymással.

Az őszi küzdelemsorozat után mindössze két 100 százalékos csapat maradt a bajnokságban. A megújult Téli Kupát is elhódító I. csoportos Gyöngy Presszó mellett a IV. csoportban játszó Mezőker-Húsáruház nyerte meg az összes mérkőzését saját ligájában. Az őszi találkozók után mindössze két nyeretlen csapat az I. csoportos Őrláng mellett a II. ligában a Mike-Car is első győzelmére hajt a bajnokság áprilisi folytatásában.

A legtöbb gólt az VI. csoportban remeklő és 2. helyen álló FC Hajtómű szerezte, a gárda hatvan alkalommal talált az ellenfelek kapujába.

A mérkőzéseket hétköznap játsszák több helyszínen, a pontos menetrendről a csabai kispályás foci honlapján értesülhetnek a labdarúgás szerelmesei.

 

Megosztás:

Címke: , ,