Labdarúgás: A Xilán lett a kispálya szuperbajnoka

2017. július 4. 14:38 | Kovács Dávid

Békéscsabán komoly múltra tekint vissza a városi kispályás labdarúgó-bajnokság. A szezont hagyományosan a Szuperkupa zárja le, ahol az osztályok bajnokcsapatai mérik össze tudásukat. Ebben az évben a Xilán együttese lett a végső győztes.

A bajnoki küzdelmek tavaly nyáron kezdődtek, az amatőr bajnokság hét csoportjában több mint nyolcszáz mérkőzést rendeztek. A Szuperkupán végül öt bajnokcsapat vállalta a részvételt, ahol körmérkőzéses formában dőlt el a végső sorrend. A torna az utolsó mérkőzésig tartogatott izgalmakat, a záró összecsapáson az első osztályt kiélezett csatában megnyerő Xilán 2-1-re verte a másodosztályban remeklő MUSE együttesét és megszerezte a Szuperkupa-győzelmet.

Eredmények:

XILÁN-VÁNDORLÓ BÖLÉNYEK 1-0, MUSE-LTP FC 3-2, VIHARSAROK-VÁNDORLÓ BÖLÉNYEK 2-4, XILÁN-LTP FC 4-2, MUSE-VIHARSAROK 2-0, LTP FC-VÁNDORLÓ BÖLÉNYEK 1-3, XILÁN-VIHARSAROK 3-1, MUSE-VÁNDORLÓ BÖLÉNYEK 2-0, VIHARSAROK-LTP FC 2-4, XILÁN-MUSE 2-1

Végeredmény:

  1. XILÁN 15 pont 2. MUSE 9 pont 3. VÁNDORLÓ BÖLÉNYEK 6 pont 4. LTP FC 3 pont 5. VIHARSAROK 0 pont

További programok »

Sport

A BRSE játékosai vízi edzéseken is készülnek az új idényre

A Swietelsky-Békéscsabai Röplabda SE felnőtt csapatának játékosai pénteken délelőtt rendhagyó módon, az Árpád Gyógy- és Strandfürdő medencéjében edzettek. A tervek szerint a röplabdások heti két alkalommal látogatnak el a fürdőbe a felkészülés ideje alatt, ahol Kovalcsikné Czifrák Tímea gyógytornász vezényletével dolgoznak majd.
13:39
FEL