Labdarúgás: A Mosonmagyaróvár ellen kezdenek a lilák

2018. július 10. 06:12 | behir

A Magyar Labdarúgó Szövetség székházában kisorsolták a Merkantil Bank NB II Liga 2018/2019-es szezonjának menetrendjét.

A sorsolás szerint a Békéscsaba 1912 Előre hazai pályán kezd július 29-én, vasárnap a Credobus Mosonmagyaróvár csapata ellen - írja a csabai klub hivatalos oldala. Az élvonalból kieső Vasas otthonába az első hétközi fordulóban látogat Boér Gábor együttese, augusztus 29-én. Emellett további három hétközi időpont szerepel a programban, ezek közül kettő lesz hazai pályán: szeptember 26-án az ETO FC Győr, november 7-én a Dorog érkezik a Kórház utcába. 

A lila-fehérek az NB I másik búcsúzóját, a Balmazújvárost október 28-án látják vendégül. A másodosztály csapatai az év végén két „visszavágót” is lejátszanak, a lilák december 16-án, a Budaörs ellen búcsúztatják az esztendőt.

 

További programok »

Sport

Kettős győzelemmel kezdték az ifjúsági vidékbajnokságot a csabai pólósok

Az ifjúsági, nemzetközi vidékbajnokságon ebben a kategóriában októberre csúszott a rajt, ám innen kezdve szinte minden hét végén rendeznek fordulót valamelyik korosztályban. A leginkább serdülő korosztályúakból álló ifik remekül kezdtek, mindkét mérkőzésüket behúztak, előbb az Újszilvás, majd a házigazda Baja együttesét is legyőzték.
16:14
FEL