Kukely és Bencsik marad Békéscsabán, Török azonban távozik

2024. április 11. 16:12 | Kovács Dávid

A jövő évi NB I-es tagságáért küzdő Békéscsabai Előre NKSE vezetése 2023. novembere óta dolgozik a 2024/2025-ös szezon játékoskeretének kialakításán, amelynek eredményeként már számos megállapodás megszületett. Az már hivatalos, hogy a balszélső Kukely Klára és a beálló Bencsik Bojána marad az egyesületnél, Török Fanni azonban nem hosszabbította meg a szerződését.

A klub a következő időszakban folyamatosan tájékoztatja majd a szurkolókat a fejleményekről, elsőként a saját nevelésű játékosokkal kapcsolatos bejelentéseket tette meg – írja az egyesület közösségi oldalán. Bencsik Bojána és Kukely Klára 2025. június 30-ig már biztosan lila-fehér mezben folytatja a pályafutását, hiszen mindkét sportoló egy évvel meghosszabbította az idény végén lejáró megállapodását.

Kukely 2019 őszén mutatkozott be az első osztályban a felnőtt csapat színeiben, míg Bencsik 2021 tavaszán debütált az NB I-ben. Mindkét saját nevelésű játékos tagja volt a 2021/2022-es idényben másodosztályú bajnoki címet szerzett együttesnek, a visszajutást óta pedig az első osztályban segítik stabil teljesítményükkel a csapatot. A balszélső az idei szezonban eddig tizenöt, míg a beálló huszonnyolc góllal segítette csapatát.

Török Fanni azonban nem fogadta el az egyesület szerződéshosszabbítási ajánlatát, így a bajnokságot követően távozik a gárdától.

 

További programok »

FEL