Közokirat-hamisítás és ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök

2020. augusztus 2. 10:32 | behir

Baleset nem történt augusztus elsején, de más miatt intézkedniük kellett a rend őreinek.

Közokirat-hamisítás gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök augusztus 1-jén 12 óra 30 perc körül a gyulai közúti határátkelőhelyen. Egy kilépésre jelentkező, lengyel honosságú tehergépkocsi forgalmi engedélyének ellenőrzésekor megállapították, hogy abban a műszaki érvényességi időt átírták. A jármű román állampolgárságú vezetője ellen a Gyulai Rendőrkapitányság büntetőeljárást indított.

Orosháza külterületén, augusztus 1-jén 21 óra 45 perc körül a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Támogató Osztályának rendőrei ellenőriztek egy személygépkocsit és annak vezetőjét. A férfi a 47-es számú főúton közlekedett és a gyanú szerint ittasan vezetett, ezért a rendőrök előállították, majd büntetőfeljelentést tettek ellene.

További programok »

Kék hírek

Kerékpáros rendőrök vigyáznak a biztonságra Békéscsabán

A kerékpáros rendőrjárőr-szolgálat az önkormányzat támogatásával 2016-ban indult el Békéscsabán. A szolgálat a bűncselekmények, közlekedési balesetek megelőzését, a közbiztonság erősítését szolgálja. Az indulás óta minden nyáron, hetente több alkalommal lehet találkozni kerékpáros rendőrökkel a megyeszékhelyen.
14:08
FEL