Közlekedési balesetek Orosházán, Csabacsűdön, Békéscsabán és Kétegyházán

2018. szeptember 14. 10:05 | behir

Békés megyében szeptember 13-án öt személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre.

Orosházán, a Hosszú utca és a Sziget utca kereszteződésében, 6 óra 45 perc körül egy személygépkocsi elütött egy kerékpáros nőt, aki elesett és könnyebben megsérült.

 

Orosházán egy személygépkocsi elütött egy kerékpáros nőt (fotó: police.hu)

 

Csabacsűd külterületén, 8 óra után néhány perccel összeütközött két személyautó. A mentők az egyik jármű vezetőjét könnyű, utasát pedig súlyos sérüléssel vitték kórházba.

Békéscsabán, a Kazinczy utca és a Kisszik utca kereszteződésében, 9 óra 30 perc körül egy személygépkocsi nem biztosított elsőbbséget és elütött egy kerékpáros férfit. A balesetben az idős férfi könnyű sérülést szenvedett.

Szintén Békéscsabán, a Síp utca és a Zrínyi utca kereszteződésében, 15 óra 30 perc körül egy kerékpáros fiú nekiütközött egy személygépkocsinak. A balesetben a 16 éves fiatal könnyebben megsérült.

 

Békéscsabán, a Síp utca és a Zrínyi utca kereszteződésében egy kerékpáros fiú nekiütközött egy személygépkocsinak (fotó: police.hu)

 

Kétegyházán, a Rákóczi utcában egy kerékpáros nő kanyarodás közben nekiütközött egy személyautónak. A nő elesett, sérülése nem súlyos.

Forrás: police.hu

 

FEL