Közlekedési balesetek Kondoroson, Végegyházán, Dévaványán és Mezőberényben

2018. szeptember 13. 09:38 | behir

Békés megyében, a 44-es számú főút Kondoros és Kardos közötti szakaszán,  szeptember 12-én, 11 óra 20 perckor halálos közlekedési baleset történt. Egy kisteherautó vezetője Szarvas felé tartott, előtte ment egy kamion.

A kamion előtt jobbra kanyarodott egy tehergépkocsi, ezért a kamion vezetője lassított. Ekkor a kisteherautó vezetője áttért a menetiránya szerinti bal oldali forgalmi sávba és összeütközött a neki szemből érkező kamionnal. A kisteherautó vezetője a balesetben olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette. A kamion vezetője könnyű sérülést szenvedett.

Végegyháza külterületén, szeptember 12-én, 8 óra 45 perc körül egy személygépkocsi lesodródott az útról és árokba borult. A balesetben az autó vezetője, aki a gyanú szerint ittas volt, könnyebben megsérült. A mellette utazó férfi könnyű sérülést szenvedett.

 

 

Dévaványán, az Árpád utcában, szeptember 12-én, 16 óra 45 perc körül egy személyautó összeütközött egy kerékpáros fiúval. A 14 éves gyermek elesett és könnyű sérülést szenvedett. 

Mezőberényben, a Zrínyi sugárúton, szeptember 12-én, 17 óra után néhány perccel, egy elektromos kerékpárral közlekedő férfi nekiütközött egy álló kisteherautónak. A mentők az idős férfit könnyű sérüléssel vitték kórházba.

Forrás: police.hu

 

További programok »

FEL