Közlekedési baleset és ittas járművezetés Békéscsabán

2018. június 17. 10:38 | behir

Békéscsabán közlekedési baleset és ittas járművezetés, Kevermesen pedig kóros szenvedélykeltés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök.

Békéscsabán, a Magyar utcában, június 16-án, 22 óra 20 perc körül elesett és könnyű sérülést szenvedett egy segédmotor-kerékpárral közlekedő férfi, aki a gyanú szerint ittasan vezetett - írja a police.hu.

Ittas járművezetés miatt intézkedtek a rendőrök június 16-án, 19 óra 50 perckor Békéscsabán, a Berényi úton. Egy személyautó vezetőjénél az igazoltatásakor végzett légalkoholmérés alkoholfogyasztást jelzett, majd a további mérések és orvosi vizsgálat is megerősítette az ittasság gyanúját. A rendőrök elvették a férfi vezetői engedélyét és büntető feljelentést tettek ellene.

Rosszul lett egy 16 éves fiú június 16-án, 9 óra 30 perc körül Kevermesen, egy italozó kerthelyiségében. Azt mondta, azután esett össze, hogy egyik ismerősétől kapott egy szál cigarettát, amit elszívott. A rendőrök a fiú 21 éves barátját előállították a Mezőkovácsházi Rendőrkapitányságra, ahol kóros szenvedélykeltés vétség gyanúja miatt büntető eljárás indult ellene. A rendőrség az elszívott cigaretta maradványait szakértővel vizsgáltatja meg.

 

További programok »

Itthon

Magyarország az élmezőnyben jár a kiberbiztonság területén

A verseny első fordulója tavasszal, egyéni megmérettetés keretében zajlott le, a szervezők azonban kíváncsiak voltak arra is, hogy ezek a fiatalok hogyan teljesítenek csapatban – tájékoztatott Bor Olivér, a Nemzeti Kiberbiztonsági Intézet sajtóreferense az M1 Ma Este című műsorában.
09:10
FEL