Közgyűléssel indított az évet a Magyar Kick-box Szövetség

2019. január 25. 19:50 | behir

Az elmúlt év értékelése után az idei teendőkről is szó esett a budapesti rendezvényen, emellett elismeréseket is átadtak – több Békés megyei harcosnak is.

Galabos Péter elnök tájékoztatója mellett a klubvezetők értékelték a maribori és pozsonyi felnőtt Európa-bajnokság és a jesoloi utánpótlás világbajnokság tapasztalatait.

A közgyűlésen Király István méltatta a békéscsabai felnőtt válogatottak, Hídvégi Nándor és az Európa-bajnoki bronzérmes Opauszki Dávid, valamint edzőjük, Debreczeni Dezső munkáját. Az orosházi Puravecz Péter fogja össze a kick-box formagyakorlat versenyeket, ami most indul be igazán Magyarországon, így figyelemmel hallgatták a megjelentek részletes beszámolóját! Puravecz mester kiutazott az USA-ba, hogy a formagyakorlat nagymesterinek, az amerikai válogatottak edzésmunkáját tanulmányozza.

Ezen az alkalmon véglegesítették a 2019-es versenynaptárat is: a szövetség május 16-19 között rendezi meg a Magyarországi Világkupát Budapesten, míg augusztus 23-31 közt Győr ad otthont az utánpótlás Európa-bajnokságnak. Március 23-án Békéscsabán lesz a Kick-box Diákbajnokság Országos Döntője és az Egyetemi bajnokság, míg június 29-én Orosháza ad otthont a Kick-box Formagyakorlat Országos Bajnokságnak. 

Az este folyamán elismerését és köszönetét fejezte ki az elnökség a 2018-ban a Békés megyeiek közül Opauszki Dávid, Puravecz Péter EB bronzérmeseknek, az utánpótlás világbajnokságon aranyérmet szerzett junior sportolónak, Laurincz Boglárkának, az Európa-bajnokságokon részt vevő nemzetközi bíróknak, többek között Gasparik Róbertnek és Koczka Andrásnak, illetve Debreczeni Dezsőnek.

További programok »

FEL